Over ons

Onze visie

Aline Verschueren

In 2010 startte Aline Verschueren haar eigen praktijk in Hoogstraten. Omdat naast diergeneeskunde, ook dierenwelzijn en een zachte aanpak van zeer groot belang zijn werd haar praktijk een gigantisch succesverhaal. Dierenartsen A Plus is uitgegroeid tot een team van liefdevolle dierenartsen waar uw huisdier geen nummer zal zijn. Wij doen meer dan diergeneeskunde alleen!

Onze Visie Hoogstraten

Onze dierenartsen

"De collega’s zeggen dat ik een zesde zintuig heb”

Aline Verschueren

In 2005 studeerde Aline af met grote onderscheiding. Daarna bleef ze werkzaam aan de faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke om zich verder te specialiseren in orthopedie.

In 2010 startte ze dan haar eigen praktijk. De praktijk groeide exponentieel door haar doorzettingsvermogen en perfectionistisch karakter. Ondanks haar drukke agenda gebruikte ze elk moment om zich bij te scholen in verschillende vakgebieden zoals weke delen chirurgie, ophtalmologie en voortplanting.

In 2020 slaagde ze voor haar examens gecertificeerd cardioloog op de European School for Advanced Studies.

Graag bijt ze zich vast in de ingewikkelde gevallen/cases en zal ze blijven zoeken naar oplossingen voor uw dier!

Aline heeft zicht verdiept in:

“Mijn troeven zijn mijn zachte aanpak en mijn gezond boerenverstand vanuit de Kempen”

Gitte van weert

Gitte is afgestudeerd in 2015 aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent.  Daarna is ze direct in de praktijk gestapt.

Door haar zachte aanpak en ambitie om zich verder te specialiseren paste ze perfect in het team van Dierenartsen A+.

Al snel werd duidelijk dat chirurgie haar stokpaardje ging worden. Daarom volgt ze regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland om zich verder te verdiepen in de chirurgie en orthopedie.

Voor gespecialiseerde operaties en wondverzorgingen zal u dan ook bij Gitte terecht kunnen. 

Gitte heeft zicht verdiept in:

“Mijn grootste kwaliteit is mijn rustig karakter, waardoor de dieren zich direct op hun gemak voelen”

Niels Van den Putte

Niels studeerde in 2015 af met onderscheiding aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Hierna bleef hij nog 2 jaar aan de universiteitskliniek werken om zich verder te specialiseren. Eerst in de zorg voor spoed- en gehospitaliseerde patiënten tijdens een internship en nadien als anesthesist.

Niels zijn grootste passie als anesthesist is uw lieve viervoeters veilig onder verdoving te brengen om te zorgen dat ze pijnvrij geopereerd kunnen worden.

Ook voor neurologie en vergevorderde echografie kan u bij Niels terecht.

Niels heeft zicht verdiept in:

"Mijn doel is om uw dieren de zorg te geven die ze verdienen want ik besef hoeveel ze voor u betekenen"

Sander Vanhove

Sander Vanhove studeerde in 2011 af als dierenarts. Na enkele jaren in Frankrijk gewerkt te hebben, is hij met de rugzak vertrokken op ontdekkingstocht naar Zuid-Amerika. Onderweg kwam hij daar veel dierenleed tegen en heeft hij dan ook geen seconde getwijfeld om er zoveel mogelijk dieren te helpen. 

Dit is een mooi voorbeeld dat Sander zijn hart op juiste plaats heeft. Na een jaar rond te trekken heeft hij nog enkele jaren in Oost-Vlaanderen gewerkt. Omdat hij graag wilde terugkeren naar de vertrouwde Kempen kwam hij terecht bij Dierenartsen A+. 

Naast de dagdagelijkse praktijk gaat zijn bijzondere interesse uit naar de interne geneeskunde, dermatologie en chirurgie.

Sander heeft zicht verdiept in:

Een dierenarts die met veel geduld en liefde uw huisdier zal verzorgen.

Oona Jafari

Oona studeerde in 2017 af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Gent. Na wat ervaring opgedaan te hebben in de praktijk, heeft ze een internship doorlopen in een kliniek waar ze mocht samenwerken met verschillende specialisten. Ze legde zich voornamelijk toe op de spoedeisende hulp en de zorg van hospitalisatiepatiënten. Ook heeft Oona een grote liefde voor de allerkleinste patiënten, zoals konijnen en cavia’s.

Oona heeft zicht verdiept in:

Een ervaren dierenarts met het hart op de juiste plaats.

TIM DIERCKX

Tim studeerde af aan de Universiteit van Gent in 2017. Meer informatie volgt later over hem.

Tim heeft zicht verdiept in:

Een ervaren spoeddierenarts met het hart op de juiste plaats.

Laura Stroobants

Laura studeerde af aan de Universiteit van Gent in 2018. Hierna bleef ze nog intensief werken op de faculteit Diergeneeskunde onder begeleiding van vele specialisten. Hier begon haar liefde voor intensieve zorgen en spoed. Daarna werkte ze nog op twee verschillende universiteiten als spoedarts. De intensive care patiënten worden door Laura nauwlettend opgevolgd en in de watten gelegd.

Laura heeft zicht verdiept in:

Assistenten

“Graag wil ik ervoor zorgen dat u en uw huisdier zich thuis voelen in onze praktijk.”

Charlien Verboven

Charlien studeerde af met grootste onderscheiding in de professionele bachelor Agro- en biotechniek met afstudeerrichting dierenzorg.

Als hoofd van de assistenten zal u haar vaak zien helpen tijdens consultaties. Achter de schermen helpt zij met operaties en verzorgt zij nog tal van administratieve taken.

“Ik zal met alle geduld en liefde voor uw huisdier zorgen, alsof het er eentje van mij zou zijn."

Chantalle heuvelmans

Chantalle haar grootste passie is het zorgen voor mens en dier.

Daarom is ze verantwoordelijk voor het onthaal en neemt ze ook de verzorging van de gehospitaliseerde patiënten op zich.

“Het zorgen voor dieren zit in mijn bloed.”

Tinne Michielsen

Tinne behaalde haar diploma voor dierenartsassistente met grote onderscheiding. Door haar leergierigheid wil ze elke dag opnieuw blijven bijleren over de gezondheid en welzijn van uw dier. Naast het helpen tijdens consultaties voert ze ook nog administratieve taken uit in onze praktijk.  

"Saar, onze assistent met een peperkoeken hartje”

Saar Van Delm

Met haar zachte aanpak en haar engelengeduld is de verzorging van zieke/gehospitaliseerde dieren haar op het lijf geschreven.

Omdat klantvriendelijkheid haar grootste troef is, staat Saar ook in voor het onthaal.