Nieuwe praktijk

Wij bouwen met een hart voor dieren !

Praktijk Hoogstraten

Onze nieuwe kliniek zal bestaan uit een volledig ingerichte kelderruimte, een gelijkvloers en een eerste verdieping. 
Aan onze nieuwe balie zullen de assistenten u graag verder helpen met al uw vragen betreffende uw huisdier, medicatie, voeding, … 

We hebben gekozen voor een zeer ruime wachtzaal voor honden én een ruime aparte wachtzaal voor katten en andere kleine huisdieren. 
Dus angstige of agressieve honden zullen altijd een rustig plekje kunnen vinden. Katten kunnen dan weer genieten van een oase van rust ver weg van de honden.

Er zullen in totaal 5 verschillende consultatieruimtes zijn, waarin er onderscheid gemaakt wordt tussen hond en kat zodat de katten veel minder stress ervaren tijdens een onderzoek. Naast een eigen apotheek, röntgen en echo ruimte hebben we ook een eigen labo. Dit geeft ons het voordeel dat we sneller de resultaten weten, waardoor we nog meer dierenlevens kunnen redden. 

We hebben verschillende hospitalisaties voor honden, katten en andere diersoorten. Ook beschikken we over een quarantaine hospitalisatie voor dieren met besmettelijke ziektes. De hospitalisaties zijn uitgerust met vloerverwarming en infrarood warmtepanelen zodanig dat jullie dieren de beste zorgen krijgen. 

In de voorbereidingsruimte kunnen de dieren rustig onder narcose gebracht worden onder begeleiding van onze anesthesist. 

Omdat weke delen en orthopedische chirurgie strikt gescheiden dient te blijven van bv. tandheelkundige operaties, hebben we gekozen voor verschillende operatieruimtes. 

Op onze eerste verdieping bevindt zich een vergaderruimte die we naast de dagelijkse overlegmomenten zullen gebruiken voor het aanbieden van lezingen zoals EHBO-cursussen voor baasjes, infoavonden voor fokkers,…